Restaurant keuken geopend tot 21.30 uur
Let op! Heeft u allergieën, dieetwensen of bent u zwanger? Laat dit ons dan weten. Samen kunnen wij bespreken wat er mogelijk is.
Tomatensaus, mozzarella
Tomatensaus, mozzarella, ham
Tomatensaus, mozzarella, salami
Mozzarella, coppa, parmezaanse kaas, rucola met verse vijgen en balsamico dressing
Tomatensaus, mozzarella, paprika, ham, champignons (dichtgevuld )
Tomatensaus, mozzarella, paprika, uien, champignons, artisjokken
Tomatensaus, mozzarella, parmezaanse kaas, tomaat, rucola
Tomatensaus, mozzarella, ham, paprika, salami, champignons
Tomatensaus, mozzarella, parmaham, parmezaanse kaas, rucola
Tomatensaus, vier soorten Italiaanse kaas
Tomatensaus, mozzarella, carpaccio, rucola, parmezaanse kaas
Tomatensaus, mascarpone, picante salami, rucola, parmezaanse kaas
Tomatensaus, mozzarella, eigen gemarineerde shoarmavlees (kalkoen), parmezaanse kaas, rucola, huisgemaakte knoflooksaus
Mozzarella, mortadella, parmezaanse kaas, truffelsaus
Tomatensaus, burrata, pesto, basilicum, parmezaanse kaas
Tomatensaus, buffelmozzarella, cherrytomaatjes, pijnboompitten, pecorino kaas, oregano, rucola
Tomatensaus, salsicce ( worst ), ui, rucola, parmezaanse kaas
Laat uw fantasie de vrije loop
Extra toppings zijn tussen de 0,5 en 1,50 euro extra. Een bakje bolognesesaus 2,75 euro extra. Glutenvrije pizza’s zijn ook bij ons verkrijgbaar. Al onze pizza’s zijn in klein formaat te bestellen.
Met rozemarijn, zeezout en olijfolie
Bruschetta met burrata, bruschetta met verse tonijn en mascarpone en bruschetta met honingtomaatjes
Parmaham met meloen
Huisgemaakte tomatensoep met een vleugje room
Huisgemaakte krabsoep
Salade van de chef, laat u verrassen!
Gemengde salade met cherrytomaatjes, komkommer, geitenkaas, cashewnoten, peer en honingdressing
Dun gesneden plakjes rauwe ossenhaas met parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en een pestodressing of truffelmayonaise
Dun gesneden rode biet met parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en truffelmayonaise
Verse tonijntartaar met avocado, rode ui, sesamzaad, bieslook, bosui en huisgemaakte dressing
Combinatie van Italiaanse delicatessen
Garnalen, inktvis en mosselen gegratineerd uit de oven
Een mix van gebakken champignons, rode ui, knoflook, cherrytomaatjes, witte wijn op geroosterd brood
Gefrituurde aubergines met mozzarella en rucola gegratineerd uit de oven
Ovengerecht van verse pasta met bolognesesaus, en kaas
Combinatie van lasagna, tortellini en cannelloni
Deegrolletejes gevuld met ricottakaas en spinazie met tomatensaus
Pasta gemaakt van inktvisinkt op basis van knoflookolie met garnalen, cherrytomaatjes, oesterzwammen en pecorinokaas afgeblust met witte wijn
Spaghetti gemaakt van spinazie met diverse groenten en tomatensaus
Verse spaghetti met gebakken stukjes rundvlees en rode ui in een romige saus
Aardappelpasta met truffelsaus
Punt ossenhaas met champignon-gorgonzolasaus
Kalfsbiefstuk met rode wijn, rode ui, olijven, kappertjes en tomatensaus
Gamba’s in een pittige tomatenroomsaus
Zalm van de grill met cherrytomaatjes en een dressing van olijfolie en citroen
Kabeljauwfilet gegratineerd uit de oven met citroensaus
Alle vlees en visgerechten worden geserveerd met aardappels en groente.
Opgerold koekje gevuld met ricotta
Let op! Heeft u allergieën of dieetwensen? Laat ons dit dan weten.
We kunnen dan samen de mogelijkheden bespreken.
© 2020 Damiano Gastronomia.
Alle rechten voorbehouden.