De keuken voor het restaurant is geopend tot 20:30
Reserveringen voor het restaurant zijn uitsluitend alleen telefonisch mogelijk!
Let op! Heeft u allergieën, dieetwensen of bent u zwanger? Laat dit ons dan weten. Samen kunnen wij bespreken wat er mogelijk is.
Tomatensaus, mozzarella
Tomatensaus, mozzarella, ham
Tomatensaus, mozzarella, salami
Mozzarella, coppa, parmezaanse kaas, rucola, verse vijgen en balsamico dressing
Tomatensaus, mozzarella, paprika, ham, champignons (dicht gevouwen)
Tomatensaus, mozzarella, paprika, uien, champignons, artisjokken
Tomatensaus, mozzarella, parmezaanse kaas, verse tomaat, rucola
Tomatensaus, mozzarella, ham, paprika, salami, champignons
Tomatensaus, mozzarella, parmaham, parmezaanse kaas, rucola
Tomatensaus, vier soorten Italiaanse kaas
Tomatensaus, mozzarella, carpaccio, rucola, parmezaanse kaas
Tomatensaus, mascarpone, pittige Italiaanse Salami rucola, parmezaanse kaas
Tomatensaus, mozzarella, eigen gemarineerde shoarmavlees (kalkoen), parmezaanse kaas, rucola, huisgemaakte knoflooksaus
Mozzarella, mortadella, parmezaanse kaas, truffelsaus
Tomatensaus, burrata, pesto, basilicum, parmezaanse kaas
Tomatensaus, buffelmozzarella, cherrytomaatjes, pijnboompitten, pecorino kaas, oregano, rucola
Tomatensaus, salsicce ( worst ), ui, rucola, parmezaanse kaas en pikante olie
Tomatensaus, mozzarella, oesterzwammen, garnalen, spinazie en pikante olie
Extra toppings zijn tussen de €0,50 en €2,00 euro extra. Een bakje bolognese saus €3,50 euro extra.
Glutenvrije pizza’s zijn ook bij ons verkrijgbaar. Al onze pizza’s zijn in klein formaat te bestellen.
Bambino bodem met rozemarijn, zeezout en olijfolie
Bakje gemengde olijven
Garnalen, inktvis en mosselen gegratineerd uit de oven
Gebakken champignons met knoflook, rode ui, cherrytomaten en geroosterd brood
Gefrituurde aubergines ingerold met mozzarella en rucola
Ovengerecht van verse pasta met bolognesesaus en kaas
Combinatie van lasagna, tortellini en cannelloni
Deegrolletjes gevuld met ricottakaas en spinazie
Pasta gemaakt van inktvisinkt op basis van knoflookolie met garnalen, cherrytomaatjes, oesterzwammen en pecorinokaas afgeblust met witte wijn
Spaghetti gemaakt van spinazie met diverse groenten en tomatensaus
Spaghetti met gebakken stukjes rundvlees, rode ui in een romige saus
Aardappelpasta met truffelsaus
Huisgemaakte tomatensoep met een vleugje room
Huisgemaakte krabsoep
Gemengde salade met Buffelmozzarella
Gemengde salade met cherrytomaatjes, komkommer, geitenkaas, cashewnoten, peer en honingdressing
Bruschetta met burrata, bruschetta met gerookte zalm en bruschetta met cherrytomaatjes
Burrata met cherrytomaatjes, pesto, truffelhoning en walnoten met een geroosterd broodje
Dun gesneden plakjes rauwe ossenhaas met parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en een pestodressing of truffelmayonaise
Dun gesneden rode biet met parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en truffelmayonaise
Verse zalm tartaar met avocado, rode ui, sesamzaad, , bosui en huisgemaakte dressing
Combinatie van Italiaanse delicatessen
Tomatensaus, mozzarella
Tomatensaus, mozzarella, ham
Tomatensaus, mozzarella, salami
Mozzarella, coppa, parmezaanse kaas, rucola, verse vijgen en balsamico dressing
Tomatensaus, mozzarella, paprika, ham, champignons (dicht gevouwen)
Tomatensaus, mozzarella, paprika, uien, champignons, artisjokken
Tomatensaus, mozzarella, parmezaanse kaas, verse tomaat, rucola
Tomatensaus, mozzarella, ham, paprika, salami, champignons
Tomatensaus, mozzarella, parmaham, parmezaanse kaas, rucola
Tomatensaus, vier soorten Italiaanse kaas
Tomatensaus, mozzarella, carpaccio, rucola, parmezaanse kaas
Tomatensaus, mascarpone, pittige Italiaanse Salami rucola, parmezaanse kaas
Tomatensaus, mozzarella, eigen gemarineerde shoarmavlees (kalkoen), parmezaanse kaas, rucola, huisgemaakte knoflooksaus
Mozzarella, mortadella, parmezaanse kaas, truffelsaus
Tomatensaus, burrata, pesto, basilicum, parmezaanse kaas
Tomatensaus, buffelmozzarella, cherrytomaatjes, pijnboompitten, pecorino kaas, oregano, rucola
Tomatensaus, salsicce ( worst ), ui, rucola, parmezaanse kaas en pikante olie
Tomatensaus, mozzarella, oesterzwammen, garnalen, spinazie en pikante olie
Extra toppings zijn tussen de €0,50 en €2,00 euro extra. Een bakje bolognese saus €3,50 euro extra.
Glutenvrije pizza’s zijn ook bij ons verkrijgbaar. Al onze pizza’s zijn in klein formaat te bestellen.
Bambino bodem met rozemarijn, zeezout en olijfolie
Bakje gemengde olijven
Huisgemaakte tomatensoep met een vleugje room
Huisgemaakte krabsoep
Gemengde salade met Buffelmozzarella
Gemengde salade met cherrytomaatjes, komkommer, geitenkaas, cashewnoten, peer en honingdressing
Bruschetta met burrata, bruschetta met gerookte zalm en bruschetta met cherrytomaatjes
Burrata met cherrytomaatjes, pesto, truffelhoning en walnoten met een geroosterd broodje
Dun gesneden plakjes rauwe ossenhaas met parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en een pestodressing of truffelmayonaise
Dun gesneden rode biet met parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en truffelmayonaise
Verse zalm tartaar met avocado, rode ui, sesamzaad, , bosui en huisgemaakte dressing
Combinatie van Italiaanse delicatessen
Garnalen, inktvis en mosselen gegratineerd uit de oven
Gebakken champignons met knoflook, rode ui, cherrytomaten en geroosterd brood
Gefrituurde aubergines ingerold met mozzarella en rucola
Ovengerecht van verse pasta met bolognesesaus en kaas
Combinatie van lasagna, tortellini en cannelloni
Deegrolletjes gevuld met ricottakaas en spinazie
Pasta gemaakt van inktvisinkt op basis van knoflookolie met garnalen, cherrytomaatjes, oesterzwammen en pecorinokaas afgeblust met witte wijn
Spaghetti gemaakt van spinazie met diverse groenten en tomatensaus
Spaghetti met gebakken stukjes rundvlees, rode ui in een romige saus
Aardappelpasta met truffelsaus
Gesneden ossenhaas met champignons in een romige gorgonzolasaus
Kalfsvlees gevuld met rucola, parmezaanse kaas en pijnboompitten met daarbij een romige saus en oesterzwammen
Gamba’s in pittige tomaten roomsaus
Zalm van de grill met cherrytomaatjes en een dressing van olijfolie en citroen
Kabeljauwfilet gegratineerd uit de oven met citroensaus
Alle vlees en visgerechten worden geserveerd met aardappelen, groente en salade
Huisgemaakte tiramisù
Huisgemaakte citroensorbet met prosecco, wodka en een vleugje limoncello
Een ijsbonbon van truffelchocolade of ijsbonbon van vanille-ijs
Gesneden ossenhaas met champignons in een romige gorgonzolasaus
Kalfsvlees gevuld met rucola, parmezaanse kaas en pijnboompitten met daarbij een romige saus en oesterzwammen
Gamba’s in pittige tomaten roomsaus
Zalm van de grill met cherrytomaatjes en een dressing van olijfolie en citroen
Kabeljauwfilet gegratineerd uit de oven met citroensaus
Huisgemaakte tiramisù
Huisgemaakte citroensorbet met prosecco, wodka en een vleugje limoncello
Een ijsbonbon van truffelchocolade of ijsbonbon van vanille-ijs